Advertising

ponedjeljak, 25. siječnja 2016.

Nešto drugačije - pileća prsa sa susamom



Pileca prsa su jako cesta namirnica kod svake domacice, ali sigurno se pitate, kako ih pripremiti na kreativan nacin? Kako spremiti pileće filete? Ako vam je dosta konvenvionalnih recepata za pripremu pilecih prsa, ovo je zaista pravo jelo za vas! Ukusno, jeftino i lako se sprema.


Potrebni sastojci:
  • kilogram pilecih prsa
  • dvije supene kasike umaka od soje
  • jedna kasika Vegete
  • ulje za przenje (po mogucnosti maslinovo)
  • brasno (za paniranje)
  • so
  • 3 jajeta
  • 300 grama sjemenki susama
  • dvije kasike krusnih mrvica

 Kako napraviti pileća prsa sa susamom? Priprema:

 1. Narezite pilece filete, zatim ih marinirajte limunovim sokom i umakom od soje, te pospite vegetom. Ostavite ih da stoje 15-20 minuta.
2. Uvaljajte narezane pilece filete u brasno, zatim ih natopite u blago poparena jaja, te na kraju uvaljajte u sesam i krusne mrvice.
3. Przite filete u vrucem ulju sve dok ne poprime zlatno-zutu boju, naravno na umjerenoj temperaturi.
4. Izvadite ih na kuhinjski papir, da se upije ulje.

Prijatno :)

Nema komentara:

Objavi komentar

Najpopularniji recepti:

Disqus Shortname

Widget Recent Post No.

Widget Random Post No.

Widget Recent Comment No.

PageNavi Results No.

Ads Inside Post

Comments system

Formulir Kontak

Naziv

e-pošta *

Poruka *

IMG Scroll Animation (yes/no)

Subscribe Here

Business

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Flickr Widget

Recent

Flickr

Facebook